bruidsmode.jpg
Bruidsmode
Trouwpakken.jpg
Trouwpak
feestlocatie.jpg
Feestlocaties
bruiloftmuziek.jpg
Bruiloftmuziek
fotograaf.jpg
Fotografen
trouwfilm.jpg
Trouwfilm
trouwlocatie.jpg
Trouwlocaties
trouwambtenaar.jpg
Trouwambtenaar
trouwringen.jpg
Trouwringen
trouwkaart.jpg
Trouwkaarten
bruidstaart.jpg
Bruidstaart
trouwvervoer.jpg
Trouwvervoer
bedankjes.jpg
Bedankjes
beauty.jpg
Beauty
weddingplanner.jpg
Weddingplanner
catering.jpg
Catering
kerkelijk-huwelijk.jpg
Huwelijksinzegening
partyverhuur.jpg
Partyverhuur
sfeermakers.jpg
Sfeermakers
huwelijksnacht.jpg
Huwelijksnacht
Photobooth-huren-categorie.jpg
Photobooth-huren
vrijgezellenfeest.jpg
Vrijgezellenfeesten
bruidsduiven.jpg
Bruidsduiven
Bruidskapsel.jpg
Bruidskapsels
bruidsaccessoires.jpg
Accessoires
partyschip.jpg
PartyschipAls man zijnde een outfit bij elkaar zoeken voor je bruiloft
 

Trouwpak aanschaffen

De bruiloft moet tot in de puntjes verzorgd zijn. Zo ook de trouwkleding van de bruidegom. Van trouwpak tot de accessoires. En omdat je waarschijnlijk nog nooit op pad bent geweest voor een trouwpak, kun je vast wel wat inspiratie gebruiken. Wij geven je een aantal tips hoe je als man zijnde een outfit bij elkaar zoekt voor je bruiloft. Enjoy!

Trouwpak aanschaffen, wanneer doe je dat?

Voordat jij op zoek kunt gaan naar het perfecte trouwpak, raden wij je aan om ongeveer 3 à 4 maanden voor het huwelijk alvast wat inspiratie op te doen. Kijk op Pinterest en maak een moodboard aan. Sla de trouwpakken hierin op die jij mooi vindt. Heb je een bepaald merk waar je helemaal fan van bent? Ga dan op zoek naar een trouwpakken winkel die dat merk verkoopt. Ongeveer zes weken voor het huwelijk moet je wel echt je trouwpak aanschaffen. Wil je je trouwpak op maat laten maken? Dan is het aan te raden om eerder op zoek te gaan. 

Trouwpak kopen

Hou je niet van shoppen? Maak er een leuk dagje uit van!

Ben jij een man die niet van shoppen houdt? En bestel jij wanneer je nieuwe kleding nodig hebt ook alles online? Of stuur je juist je partner op pad? Sorry, maar voor het aanschaffen van een trouwpak moet je toch echt de deur uit. Je kunt eventueel je partner meenemen, maar dan is het natuurlijk geen verrassing meer. Tegenwoordig zijn er trouwpak specialisten die een leuk dagje uit bieden met beleving voor de bruidegom en aanhang. Dus neem je vrienden, broers, vader, moeder en schoonmoeder gezellig mee! 

Verschillende soorten en stijlen trouwpakken

Wanneer jij op zoek bent naar een trouwpak voor mannen, heb je keuze uit heel veel verschillende soorten en stijlen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een smoking, traditioneel zwart met een vlinderdas. Maar wat ook een zeer stijlvol kostuum is, is de jacquet. De mooie details die op een jacquet aanwezig zijn, geven het geheel een bijzondere uitstraling. Het meest formele kostuum dat je kunt kiezen voor je bruiloft is het rokkostuum. Het rokkostuum valt onder de dresscode white tie. En dan heb je natuurlijk het moderne trouwpak nog. Het moderne trouwpak bestaat uit een colbert en een pantalon. Er is dus van alles mogelijk!

Smoking trouwpak

‘Perfect match’

Natuurlijk mag jij op de bruiloft dragen wat je mooi vindt. Je moet wel met een aantal dingen rekening houden. De kleur van jouw trouwpak moet perfect matchen met de trouwkleding van je partner. Houd ook rekening met het eventuele thema van de bruiloft. Neem bij het aanschaffen van je trouwpak een stofstaaltje mee van de trouwkleding van je partner. Zo weet je in ieder geval zeker dat jullie straks op de grote dag perfect met elkaar matchen. 

Trouwschoenen voor de bruidegom

De trouwschoenen van de bruidegom zijn net zo belangrijk als het trouwpak. Met de perfecte trouwschoenen maak jij je outfit compleet. Je hebt keuze uit heel veel verschillende kleuren, stijlen, soorten en comfort. Hier volgen een aantal tips. Bij een zwarte smoking of het rokkostuum staan zwarte, gladde lakschoenen het mooist. Heb je gekozen voor een jacquet als trouwpak? Ga dan voor zwarte, gladde schoenen die niet gelakt zijn. Bij een casual outfit kan de bruidegom kiezen voor nette veterschoenen of gympen. Trouwen jullie op het strand? Denk dan aan instappers of slippers. 

Smoking

Als je geen verstand hebt van trouwpakken, dan is advies zeer welkom. Je wilt op de grote dag natuurlijk mooi gekleed zijn en ook mooi op de foto’s staan, nietwaar? Zorg ervoor dat het trouwpak bij je past en laat je qua maat en kleur adviseren door een trouwpakken specialist. Door hun ruime ervaring weten zij precies wat jou wel en niet zal staan. 

Twitter Trouwen in Twitter trouwennieuws Facebook Blog logo

Banner-BijZondere_trouwringen.jpg Flevoland
190_190_vierkant_1.jpg Flevoland
koningshof_trouwlocatie_banner.jpg Flevoland