Koonings The Wedding Palace een ruim assortiment bruidsmode

 • 7_koonings_the_wedding_palace_bruidsjurken
 • 6_koonings_the_wedding_palace_bruidsmode-herenmode
 • 5_koonings_the_wedding_palace_bruidsmode
 • 4_koonings_the_wedding_palace_bruidsjurk
 • 3_koonings_the_wedding_palace_trouwjurk-passen
 • 2_koonings_the_wedding_palace_trouwjurk-uitzoeken
 • 1_koonings_the_wedding_palace_trouwjurken
 • 7_koonings_the_wedding_palace_bruidsjurken
 • 6_koonings_the_wedding_palace_bruidsmode-herenmode
 • 5_koonings_the_wedding_palace_bruidsmode
 • 4_koonings_the_wedding_palace_bruidsjurk
 • 3_koonings_the_wedding_palace_trouwjurk-passen
 • 2_koonings_the_wedding_palace_trouwjurk-uitzoeken
 • 1_koonings_the_wedding_palace_trouwjurken
Naar de website  

’s Werelds grootste bruidsmodespeciaalzaak! 

Brabantse gemoedelijkheid alom in onze ruim 4500m² grote bruidsmodezaak gevuld met meer dan 3500 schitterende trouwjurken, 750 kostuums en prachtige collecties van avond- en cocktailkleding. Het is niet zomaar een bruidszaak, het is een beleving.

Speciale showrooms

Wij vinden dat het uitzoeken van de bruidskleding ook een feestje mag zijn! Laat je betoveren door onze indrukwekkende Sissi-ballroom, waan je op de stranden van Ibiza, of in het glamoureuze Hollywood in een van onze speciale showrooms. 

Meer dan 70 topmerken voor bruid & bruidegom

Vanaf de provinciale weg van Helmond-Deurne nodigt het enorme hagelwitte pand met de stralende bruidspoppen in spotlights je uit om in de droomwereld van bruidskleding en glamour te stappen. Wij bieden meer dan 70 topmerken voor bruid en bruidegom, zowel de meest bekende als exclusievere merken. Voor een volledig overzicht kun je terecht op onze website. Maar het is niet alleen voor de japon of kostuum. In onze shop in shops kun je je laten informeren over alle mogelijkheden met accessoires en deze meteen bij je kleding passen.

Eigen design

Wil je een uniek design of een eigen twist aan je bruidsjurk geven? Wij bieden de mogelijkheid om een eigen creatie te ontwerpen. Samen met een van onze stylisten tekenen we de japon van je dromen en gaan we op zoek naar stoffen. Daarna wordt je jurk in ons eigen atelier gemaakt en zorgen we ervoor dat hij perfect aansluit op jouw lichaam!

Bijzondere gasten

Alle bijzondere gasten op een bruiloft willen er natuurlijk fantastisch uitzien. Of het nu gaat om de moeders van het bruidspaar, de bruidsmeisjes of de bruidskinderen. Voor al deze gasten hebben wij een speciale afdelingen met een zeer uitgebreide diverse collecties. En ben je geen bijzondere gast, maar wil je er gewoon fantastisch uitzien op een huwelijk, ook dan ben je uiteraard van harte welkom!

Bruidsmodeshows

Als enige bruidsmode speciaalzaak organiseren wij jaarlijks een spectaculaire bruidsshows, waar belangstellende naartoe komen om de nieuwste collecties te bekijken en zich te laten verrassen door alle showelementen. Op http://www.koonings.com/shows-en-evenementen vindt u meer informatie hierover. 

Kwaliteit en zekerheid

Al bijna 50 jaar specialiseert Koonings The Wedding Palace zich in bruidsmode. Als geen ander weten wij hoe belangrijk bruidskleding is, service en kwaliteit staan dan ook hoog bij ons in het vaandel. Het kiezen van je bruidskleding is een bijzonder en emotioneel moment; bij Koonings The Wedding Palace ben je in goede handen. Wil je meer informatie of een vrijblijvende afspraak? Bezoek onze website of bel met 0493-313220.

Koonings The Wedding Palace

Dukaat 493
5751PW Deurne
0493-313220

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:*

Bezoek ook de website:

Trouwen in Friesland

Volg ons op social media