Peter de Jonge een unieke sfeer op jullie trouwplechtigheid, receptie of diner

  • 5_peter_de_jonge_singer-songwriter
  • 4_peter_de_jonge_muzikale-invulling-trouwdag
  • 3_peter_de_jonge_muziek-op-je-bruiloft
  • 2_peter_de_jonge_sfeermaker
  • 1_peter_de_jonge_bruiloftmuziek
  • 5_peter_de_jonge_singer-songwriter
  • 4_peter_de_jonge_muzikale-invulling-trouwdag
  • 3_peter_de_jonge_muziek-op-je-bruiloft
  • 2_peter_de_jonge_sfeermaker
  • 1_peter_de_jonge_bruiloftmuziek
Naar de website  

Mag ik jullie bruiloft muzikaal omlijsten?

Met zijn warme, stevige stem en een authentieke belangstelling voor hetgeen jullie beweegt, kan Peter de muzikale invulling van jullie bruiloft verzorgen. Tijdens jullie bruiloft kan hij een afwisselend programma verzorgen met eigen liedjes, maar ook liedjes uit verschillende tijden en landen. Peter maakt graag contact met mensen, dus interactie is de basis van zijn optreden. 

Wanneer Peter op jullie bruiloft mag optreden, gaan jullie eerst met elkaar om tafel. Jullie kunnen tijdens dit gesprek aangeven wat jullie ongeveer in gedachten hebben. Peter neemt alles in zich op en doet zijn best om aan al jullie wensen te voldoen. Passend bij ieder moment van de bruiloft. Hij begeleidt zichzelf op gitaar, zijn optreden is geheel akoestisch. Wanneer je Peter boekt, heb je dus altijd live muziek op de mooiste dag van je leven. 

Welk liedje vinden jullie passen bij welk onderdeel van de bruiloft? Geef het door en hij verzorgt het graag voor jullie.

Voor een unieke sfeer op jullie bruiloft

"De koffer wordt opengemaakt en de gitaar komt tevoorschijn. Moeilijker hoeft het niet te zijn. Ik zing een liedje om mezelf even voor te stellen en daarna meng ik mij al gauw tussen de mensen om iedereen te ontmoeten. Ik maak een praatje, zing een liedje en ga door naar de volgende. Ik vind het fantastisch om mensen met elkaar te verbinden. Met muziek breng je extra sfeer aan je bruiloft en muziek is een deel van ons collectieve geheugen. Ik zorg er met mijn liedjes voor dat iedereen alvast in de stemming komt. Muziek geeft het samenzijn kleur".

"Jullie bepalen uiteraard hoeveel liedjes ik mag spelen op jullie bruiloft. Ik kan heel wat liedjes verzorgen en de meeste mensen zijn dan ook verbaasd over het aantal. Ik improfiseer en speel in op het moment. Gasten mogen ook beginnen met zingen, daarna haak ik in. De beleving en sfeer is voor mij dus net zo nieuw als voor het bruidspaar en de gasten. Verveling ken ik dan ook niet".

"De meeste bruidsparen kiezen een liedje uit wat ik dan speciaal voor die gelegenheid ingestudeerd heb. Zoals je begrijpt heb je hier dan een zeker wel een speciale herinnering aan. Dat vind ik altijd zo bijzonder!"

Neem gerust contact op

Een optreden kost € 350,- tot max. van enkele uren. Wil je mij boeken op je bruiloft of heb je eerst nog een aantal vragen, schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Vul het formuliertje op deze pagina in of bel eventjes.

Peter de Jonge

Henri Dunantweg 20
7201EV Zupthen
0622032473

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:*

Bezoek ook de website:

Trouwen in Friesland

Volg ons op social media