Een sweet table op je huwelijksdag

Een sweet table op je huwelijksdag is echt een super leuk idee! Het zijn niet alleen heerlijke producyen, maar het is ook nog eens echte eye cather op jullie huwelijksdag. Om een sweet table op je bruiloft te bedenken, heb je natuurlijk wel inspiratie nodig. Wij hopen dat we jou met dit artikel in ieder geval een eindje op weg kunnen helpen.

sweet_table_huwelijksdagWat is een sweet table eigenlijk?

Een sweet table wordt momenteel vaak gebruikt op huwelijksfeesten. Het is eigenlijk een mooie gedekte tafel met allerlei heerlijke zoete hapjes. Er worden vaak kleine gebakjes, petit fours en cupcakes gebruikt voor een sweet table. Een droom voor de echte zoetekauw! Je kunt een sweet table naar eigen wens samenstellen, dit kan dus het thema van jullie bruiloft zijn. Laat bijvoorbeel de cupcakes decoreren in de kleuren die op jullie bruiloft veel te zien zijn.

cup_cakes_bruiloft_goud

Een extraatje voor je sweet table

Als je dan nog net dat kleine dingetje mist bij de sweet table, geef het dan net dat kleine beetje extra. Laat een mooie achtergrond maken, in de stijl van jullie bruiloft. Je kunt de tafel ook opfleuren met bordjes die je bij de lekkernijen zet, schrijf hierop wat het voor lekkernijen zijn en wat voor smaken. Jullie gasten weten dan ook gelijk waarvan ze snoepen.

cup_cakes_bruiloft

Wat zijn de mogelijkheden van een sweet table?

Jullie trouwdag is een bijzondere dag en op deze dag speelt de bruidstaart natuurlijk ook een grote rol, deze wordt door jullie beide aangesneden. Jullie zijn dan net getrouwd en er wordt op jullie getoost. Je kunt dus ook naast de bruidstaart allerlei lekkernijen zetten. Dit ziet er ook nog eens fantastisch uit. Je kunt overleggen met de bruidstaartenspecialist wat je allemaal op de sweet table wilt hebben. Je kunt bijvoorbeeld kunnen kiezen voor cupcakes, schuimpjes, petit fours, lollypops, bonbons, macarons, cakepops, mousses, koekjes of andere zoetigheden. Dit klinkt toch helemaal geweldig?

sweet_table_huwelijksdag_lolly

Wij hopen dat we je wat hebben kunnen helpen om wat ideeën op te doen om voor een sweet table te kiezen op je huwelijksdag.

Leuke adresjes

Sam & Nel's Taarten

Sam & Nel's Taarten

bruidstaarten, sweettables en cupcakes

Ook interessant

Deze lekkere parfum is een aanrader voor bruid en bruidegom

Deze lekkere parfum is een aanrader voor bruid en bruidegom

Hoe zoek je als man je trouwpak uit?

Hoe zoek je als man je trouwpak uit?
Trouwen in jouw woonplaats

Almere, Almere-Buiten, Emmeloord, Lelystad, Schokland, Zeewolde,

Bezoek ook de website:

Trouwen in Friesland

Volg ons op social media