Unieke geschenken die een huwelijk lang meegaan

Traditioneel worden er bij een bruiloft cadeaus of geld gegeven om het pasgetrouwde stel te feliciteren en te helpen bij het opbouwen van hun nieuwe leven samen. In plaats van te kiezen voor de standaard cadeaus kun je ook overwegen om een bijzonder doel te bedenken waarvoor je jouw bruiloftsgasten vraagt een bijdrage te leveren. Zo wordt het voor gasten concreter waar je het gegeven geldbedrag voor gaat gebruiken, wat het voor hen ook leuker maakt om dit te geven! Hieronder delen we een aantal ideeën voor duurzame en waardevolle cadeaus waarvoor jouw bruiloftsgasten geld kunnen inleggen.

zonnepanelen_bijdrage_huwelijkscadeau

Zonnepanelen: Duurzaamheid voor de toekomst

Op jullie trouwdag kies je voor een toekomst samen. Een belangrijk thema als je het hebt over de toekomst is duurzaamheid. Het aanschaffen van zonnepanelen is een mooie manier om bij te dragen aan een groenere toekomst. Door jouw gasten te vragen om hier een bijdrage aan te leveren kunnen jullie een bedrijf zoeken voor zonnepanelen installeren in Lelystad. Zo investeer je niet alleen in de ecologische duurzaamheid van je huishouden, maar bespaar je ook op lange termijn op energiekosten.

Huwelijksreis van je dromen: Ervaringen om nooit te vergeten

In plaats van materiële geschenken, kun je ook vragen om bij te dragen aan jullie huwelijksreis van je dromen. Of het nu gaat om een avontuurlijke reis naar een exotische bestemming, een romantische cruise of een culturele ontdekkingsreis, een huwelijksreis is een ervaring om nooit te vergeten. Door vrienden en familie de mogelijkheid te bieden om hieraan bij te dragen, maak je van jullie huwelijksreis een onvergetelijke en betekenisvolle ervaring.

Huwelijksreis

Kunstwerken: Eeuwige schoonheid

Kunst kan een blijvende impact hebben op ons leven. Overweeg het vragen van een bijdrage voor een kunstwerk dat jullie beiden aanspreekt. Dit geschenk zal niet alleen een decoratieve waarde hebben, maar ook elke dag herinneren aan jullie speciale dag en de liefde die jullie delen.

Liefdadigheidsdonaties: Geven aan anderen

Als jullie zelf de financiële ruimte hebben om geen bijdrage voor jezelf te vragen, overweeg dan om in plaats van traditionele cadeaus donaties te vragen voor een goed doel naar keuze. Selecteer een liefdadigheidsinstelling waar jullie beiden affiniteit mee hebben en moedig vrienden en familie aan om bij te dragen aan dit nobele doel. Dit cadeau is niet alleen waardevol voor jullie als koppel, maar draagt ook bij aan het verbeteren van het leven van anderen.

Onthoud dat het vragen van bijzondere cadeaus voor je bruiloft een persoonlijke keuze is. Het is belangrijk om de verwachtingen duidelijk te communiceren naar je gasten, zodat zij weten wat jullie wensen zijn. Houd er rekening mee dat er ook gasten zullen zijn die afwijkende keuzes zullen maken en liever een ander soort cadeau geven.
Trouwen in jouw woonplaats

Almere, Almere-Buiten, Emmeloord, Lelystad, Schokland,

Bezoek ook de website:

Trouwen in Friesland

Volg ons op social media