Jouw bruidsbeurs op TrouweninFlevoland.nl

Het organiseren van een bruidsbeurs vergt veel energie, tijd én kosten. Je wilt dan uiteraard ook dat veel a.s. bruidsparen jouw beurs bezoeken en ook dat trouwbedrijven zich aanmelden om aan de beurs deel te nemen. Hiervoor is het van essentieel belang dat jouw trouwbeurs online goed vindbaar is., net als onze bruidsbeurs pagina. Tik in Google maar bruidsbeurs Flevoland  in en dan vind je onze beurzen bovenaan in de ranking.

Bruidsbeurzen_flevoland


Bruidsbeursagenda op TrouweninFlevoland.nl

Op onze 14 trouwen websites hebben we een bruidsbeursagenda voor de bruidsbeurzen online. 
Jij kunt jouw bruidsbeurs aanmelden voor de presentatie op TrouweninFlevoland.nl en voor de andere 11 provincie-sites. Daarnaast hebben we ook een bruidsbeursagenda op TrouweninNederland.nl >> en op UniekeTrouwlocaties.nl >>. Als je er voor kiest om jouw bruidsbeurs of ander trouwevenement hier te plaatsen dan wordt deze op alle 14 trouwen platforms gepresenteerd.

De kosten voor jouw bruidsbeurs in Flevoland

Jouw bruidsbeurs, open trouwdag of ander bruidsevenement wordt door ons op de 14 trouwen-websites geplaatst vanaf het moment dat jij deze aan ons doorgeeft. Naast een foto, tekst en alle gegevens plaatsen we tevens een actieve link naar de website waarop jouw trouwbeurs te vinden is. Zie o.a. Bruidsbeurzen Flevoland >>
Om de kosten hoef je het niet te laten. Jouw trouwbeurs wordt op de 14 websites samen gepresenteerd voor slechts € 69,00 excl. BTW.

Bruidsbeurs aanmelden

Wil jij een bruidsbeurs in Flevoland aanmelden of heb je er nog vragen over? Mail dan naar Sabina: sabina@genista.nl. Je krijgt dan altijd binnen 2 werkdagen een reactie op jouw mail. 

Ben je een organisator van meerdere bruidsbeurzen? Mail ons dan voor een prijsopgaaf op maat.

 
Trouwen in jouw woonplaats

Almere, Almere-Buiten, Emmeloord, Lelystad, Schokland,

Bezoek ook de website:

Trouwen in Friesland

Volg ons op social media