Trouwringen: de juweliers en goudsmeden in Flevoland e.o.

Voordat je de trouwringen kiest moet je eerst nog een andere keuze maken: Ga je naar de goudsmid/edelsmid voor trouwringen op maat gemaakt of naar de juwelier met collecties trouwringen van alle bekende merken trouwringen? Wat je ook kiest, je wordt verrast door de diversiteit in de materialen. Goud, witgoud, zirkonium, edelstaal, platina, titanium, carbon, etc. En wat dacht je van een prachtig diamantje of jullie vingerafdruk in de ringen? Het aanbod trouwringen is zo enorm, dat je in alle prijsklassen zeker zult slagen. Maak vrijblijvend een afspraak met het formuliertje dat je hieronder bij de specialisten in trouwringen ziet.

Trouwringen
Püttmann Juweliers Almere-Buiten
Püttmann Juweliers Almere-Buiten
Almere-Buiten
Rings & Suits | Trouwringen
Rings & Suits | Trouwringen
Breda
SchitterendeRingen.nl
SchitterendeRingen.nl
Winschoten
Edelsmederij Verweij
Edelsmederij Verweij
Veenhuizen
Le Mariage
Le Mariage
Haarlem
Marc Lange Sieraden
Marc Lange Sieraden
Alkmaar
Albino Ringen van Sjaak Knijn
Albino Ringen van Sjaak Knijn
Heerhugowaard
BijzondereTrouwringen.nl
BijzondereTrouwringen.nl
Amersfoort
TrouwringenVoordeel.nl
TrouwringenVoordeel.nl
Almelo
Metal Art
Metal Art
Alkmaar
Rozenhof Trouwringen
Rozenhof Trouwringen
Veeningen
Trouwringen Zeeland
Trouwringen Zeeland
Nieuwerkerk

De trouwringen draag je 24/7

Vaak wordt er direct gekeken naar het prijskaartje dat aan een trouwring hangt. Maar een trouwring is niet zomaar even een accessoire. Als we bijvoorbeeld kijken naar het trouwpak of de trouwjurk die vaak in dezelfde prijsklasse liggen als een mooie trouwring, worden deze slechts 1 dag gedragen. Terwijl de trouwringen het hele leven gedragen worden. Dan is het dus wel duidelijk dat we zeker niet moeten bezuinigen op de aanschaf van de trouwringen!

Wat zijn de kosten van de trouwringen?

Een lastige vraag die we vaak horen, is: wat zijn de prijzen van de trouwringen? Dan komen we op een gemiddeld bedrag dat voor de trouwringen wordt uitgegeven. Gemiddeld wordt er aan de trouwringen tussen € 1200,- en € 1700,-  uitegeven. Maar er zijn ook al ook goedkope trouwringen vanaf circa € 750,- per setje ringen. En zo ook weer handgemaakte trouwringen van de goudsmid en edelsmid voor prijzen tussen de € 2000,- en € 3500,-

Hoe moeten we trouwringen dragen?

In Nederland dragen de katholieken de trouwring van vroeger uit, officieel links en de protestanten rechts. De gewoonte van de trouwring links of rechts dragen verschilt ook vaak per land of geloof. Maar in de loop der jaren zijn de getrouwde stellen de trouwringen lekker aan de hand gaan dragen waar zij zichzelf  prettig bij voelen!

Overzicht per plaats voor Trouwringen in Flevoland

Almere-BuitenTrouwen in jouw woonplaats

Almere, Almere-Buiten, Emmeloord, Lelystad, Schokland,

Bezoek ook de website:

Trouwen in Friesland

Volg ons op social media