bruidsmode.jpg
Bruidsmode
Trouwpakken.jpg
Trouwpak
feestlocatie.jpg
Feestlocaties
bruiloftmuziek.jpg
Bruiloftmuziek
fotograaf.jpg
Fotografen
trouwfilm.jpg
Trouwfilm
trouwlocatie.jpg
Trouwlocaties
trouwambtenaar.jpg
Trouwambtenaar
trouwringen.jpg
Trouwringen
trouwkaart.jpg
Trouwkaarten
bruidstaart.jpg
Bruidstaart
trouwvervoer.jpg
Trouwvervoer
bedankjes.jpg
Bedankjes
beauty.jpg
Beauty
weddingplanner.jpg
Weddingplanner
catering.jpg
Catering
kerkelijk-huwelijk.jpg
Huwelijksinzegening
partyverhuur.jpg
Partyverhuur
sfeermakers.jpg
Sfeermakers
huwelijksnacht.jpg
Huwelijksnacht
Photobooth-huren-categorie.jpg
Photobooth-huren
vrijgezellenfeest.jpg
Vrijgezellenfeesten
bruidsduiven.jpg
Bruidsduiven
Bruidskapsel.jpg
Bruidskapsels
bruidsaccessoires.jpg
Accessoires
partyschip.jpg
Partyschip


 

Hoe zoek je als man je trouwpak uit?
 

Trouwpak uitkiezen

Wanneer je gaat trouwen, is het aanschaffen van een mooi trouwpak waarschijnlijk één van de belangrijkste dingen. Maar hoe zoek je als man je trouwpak uit? Er zijn namelijk zoveel verschillende stoffen, stijlen, pasvormen en kleuren. In dit artikel hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet. 

Wanneer schaf je je trouwpak aan?

Misschien een overbodige vraag, want je weet natuurlijk dat je op tijd moet beginnen met zoeken. Maar de zoektocht naar jouw perfecte trouwpak start je ongeveer 3 à 4 maanden voor het huwelijk. Zo voorkom je een hoop stress en kun je in alle rust een prachtig trouwpak uitkiezen. Zes weken van tevoren schaf je je trouwpak aan, hiermee bedoelen we dus dat je dan ook echt je trouwpak gekocht moet hebben. 

Trouwkleding bruidegom

Maak er een gezellig dagje uit van

Oké, wij weten dat de meeste mannen niet heel dol zijn op shoppen, maar shoppen voor een trouwpak is toch heel wat anders dan wanneer je op zoek bent naar een nieuwe spijkerbroek. Maak er een gezellig dagje uit van en neem een aantal vrienden, broers en/of (schoon)moeder mee. Wanneer je je pak gevonden hebt, kun je bijvoorbeeld nog gezellig napraten op het terras met een lekker drankje.
Dat klinkt niet verkeerd toch?

Ga naar een trouwpakken specialist die alle kleuren en stijlen verkoopt

Je kan naar verschillende winkels gaan, maar dan heb je de kans dat je veel dezelfde traditionele trouwpakken vindt. Je kan ook naar de Man Cave van Suitsatsea.nl gaan en een trouwpak volledig op maat laten maken. Dit zijn trouwpakken zoals je dit nergens ziet. Laat je persoonlijk inspireren & adviseren door de Style Artist, in een relaxte entourage én met de modernste gadgets. 

Persoonlijk trouwkostuum

Zoek in alle rust jouw trouwpak uit

Wanneer je op zoek gaat naar een trouwpak, moet je dit in alle rust kunnen doen. Heb je het gevoel dat je onder tijdsdruk van de winkel of medewerkers een keuze moet maken? Geef aan dat je dit niet prettig vindt en dat je in alle rust wil kijken. Op de doordeweekse dagen is het rustiger dan in de weekenden. Maar een goede trouwpakken specialist neemt alle tijd voor je. 

Stem het pak af op de bruidsjurk

Als bruidegom mag je niet witter gekleed gaan dan de bruid. Houdt er rekening mee dat de kleur van jouw trouwpak niet vloekt met de kleur van de bruidsjurk. Zoek een trouwpakken specialist die hier rekening mee houdt en die ook kijkt naar het eventuele thema van de bruiloft. Het is handig om een stof staaltje mee te nemen van de trouwjurk bij de aanschaf van je trouwpak. Zo weet je zeker dat jullie perfect met elkaar combineren. 

Trouwpak personaliseren

Trouwpakken met bijzondere details

Heb je voor je werk vaak een pak aan? Dan wil je voor het huwelijk natuurlijk iets bijzonders dragen. Misschien niet overdreven, maar je mag wel het verschil zien tussen het gewone pak en je trouwpak. Het trouwpak mag best een aantal bijzondere details hebben. Laat bijvoorbeeld jouw initialen in de voering of kraag stikken. En wat dacht je van de trouwdatum of de naam van jouw aanstaande vrouw in jouw pak? Er zijn veel verschillende mogelijkheden, de keuze is aan jou. 

We hopen dat je wat aan de bovenstaande tips hebt gehad. En heel belangrijk is dat jij je goed voelt in jouw trouwpak. Zorg dat het pak bij je past en laat je qua maat adviseren door een specialist. Door de ruime ervaring weten zij precies wat jou wel en niet mooi zal staan. 

Twitter Trouwen in Twitter trouwennieuws Facebook Blog logo

190_190_vierkant_1.jpg Flevoland
koningshof_trouwlocatie_banner.jpg Flevoland
Banner-BijZondere_trouwringen.jpg Flevoland