Deze lekkere parfum is een aanrader voor bruid en bruidegom

Lekkere parfum voor bruid en bruidegom

Jullie trouwdag komt eraan. Niet voor niets voor veel mensen één van de mooiste dagen van hun leven. De dag waarop jullie liefde en samenzijn gevierd gaat worden. Alle gasten doen hun uiterste best om er feestelijk gekleed bij te lopen. Zelf hebben jullie ook veel zorg besteed aan het kiezen van een pak of jurk. Heb je ook al nagedacht over een geschikte parfum voor deze dag?

Kies je geurstijl

Als je een parfum kiest, moet je deze zelf natuurlijk als eerste lekker vinden ruiken. En niet geheel onbelangrijk: ook je partner. Daarnaast is een goede parfum niet té zwaar of te overheersend. Verder is het fijn als een parfum de gehele dag subtiel te ruiken is. Als je kiest voor een parfum, hoort de geurtest er ook bij. 

Wat als je nu verschillende geuren wilt proberen? Hoe weet je dan nog welke het is? In de winkel kun je wat parfum op het strookje spuiten en er dan aan ruiken. Nadat je geroken hebt, loop je even een rondje door de winkel. Zo help je je neus om de geuren beter te onderscheiden, dan als je ze allemaal na elkaar ruikt.

Je geurstijl kiezen

Tom Ford heeft een geurset voor hem en haar

Een hele lekkere geur is die van Tom Ford. Tom Ford bij Douglas kopen? Slim, dit kan zowel online als in de winkel zelf. Tom Ford heeft geuren voor zowel dames als heren. Zo kun je jullie parfum perfect op elkaar afstemmen. 

Tom Ford heeft voor ieder geurtype ruime keuze. Hou je van bloemig en fris? De damesgeur 'white patchoeli' is een heerlijke bloemige geur. Met een basis van pioen en bergamot voel je je midden in het bloemenveld staan. Tel daarbij jasmijn, ambrette, roos, wierook, hout en patchoeli op en je hebt de ultieme mix voor een dag romantiek te pakken. 

Een heerlijke geur voor de bruidegom die hierbij past, is de EdT van Tom Ford. Houtachtig en fris met tal van bloemaccenten zoals munt, patchoeli, rozemarijn en lavendel.

Zo heb je langer plezier van je parfum

Naast je parfum, kun je ook een lekkere bodylotion kopen. Zo blijft die lekkere parfumgeur nog beter zitten. Of blijft de geur zo gegarandeerd een dag zitten. Wil je op jullie trouwdag subtiel wat parfum bij spuiten? Neem dan een kleine navulling mee. Deze past in je handtas en zo heb je de geur altijd bij de hand.

Bodylotion aanbrengen

Verder zijn de pols, achter de oren, in je decolleté en op je haar plekken waar de geur van de parfum nog beter tot zijn recht komt. Test altijd de parfum eerst. Doe dit een paar dagen voor de bruiloft. Zo weet je zeker dat je huid niet allergisch reageert op de geur. En het geeft meteen een stukje voorpret voor de grote dag!

Leuke adresjes

Bruid & Beauty Nederland

Bruid & Beauty Nederland

er prachtig uitzien en de hele dag stralen...
Paula Wieman Fotografie

Paula Wieman Fotografie

mag ik jullie mooiste dag vastleggen?

Ook interessant

Je trouwdag uniek maken

Je trouwdag uniek maken

Trouwkleding aanschaffen

Trouwkleding aanschaffen

Hoe zoek je als man je trouwpak uit?

Hoe zoek je als man je trouwpak uit?
Trouwen in jouw woonplaats

Almere, Almere-Buiten, Emmeloord, Lelystad, Schokland,

Bezoek ook de website:

Trouwen in Friesland

Volg ons op social media