Een sweettable...

Een sweettable op je trouwdag is echt een super leuk idee! Het zijn niet alleen heerlijke lekkernijen, maar het is ook nog eens echte eyecather.. Om zo'n verwennerij-buffet voor je trouwdag te bedenken, heb je natuurlijk wel inspiratie nodig. Wij hopen dat we jou met dit artikel in ieder geval een eindje op weg kunnen helpen.

sweet_table_huwelijksdagWat is een sweettable eigenlijk?

Dit hippe fenomeen zie je steeds vaker bij trouwerijen. Het is eigenlijk een creatief gedekte buffettafel met allerlei heerlijke zoete hapjes. Er worden vaak kleine gebakjes, petitfours en cupcakes bij gebruikt. Een droom voor de echte zoetekauw! Je kunt dit uiteraard helemaal naar eigen wens samenstellen, dit kan dus het thema of kleur van jullie bruiloft zijn. Laat bijvoorbeeld de cupcakes decoreren in de kleuren die op jullie bruiloft veel te zien zijn.

cup_cakes_bruiloft_goud

Een extraatje voor het oog

Als je dan nog net dat kleine dingetje mist bij de sweettable, geef het dan net dat beetje extra's. Laat een mooie opmaak gebruiken, in de stijl van jullie bruiloft. Je kunt de tafel ook opfleuren met bordjes die je bij de lekkernijen zet. Schrijf hierop wat het voor lekkernijen zijn en in welke smaken. Jullie gasten weten dan ook gelijk waarvan ze snoepen.

cup_cakes_bruiloft

De mogelijkheden

Jullie trouwdag is uiteraard een bijzondere dag en op deze dag speelt de bruidstaart natuurlijk ook een grote rol. Deze wordt door jullie beide aangesneden. Jullie zijn dan net getrouwd en er wordt op jullie getoost. Je kunt dus ook om de bruidstaart heen allerlei lekkernijen plaatsen. Dit ziet er ook nog eens fantastisch uit. Je kunt overleggen met de bruidstaartenspecialist wat je allemaal op de sweettable wilt hebben. Bijvoorbeeld:

  • cupcakes
  • schuimpjes
  • petit fours
  • lollypops
  • bonbons
  • macarons
  • cakepops
  • mousses
  • koekjes
  • julie eigen favo zoetigheden

sweet_table_huwelijksdag_lolly

Wij hopen dat we je wat hebben kunnen helpen om wat ideeën op te doen om voor een sweettable te kiezen op jullie trouwdag.

<< Hoe vind je de ideale trouwfotograaf?

Maak van je trouwdag een unieke dag >>

 

Leuke adresjes

Sam & Nel's Taarten

Sam & Nel's Taarten

bruidstaarten, sweettables en cupcakes

Ook interessant

Deze lekkere parfum is een aanrader voor bruid en bruidegom

Deze lekkere parfum is een aanrader voor bruid en bruidegom

Hoe zoek je als man je trouwpak uit?

Hoe zoek je als man je trouwpak uit?
Trouwen in jouw woonplaats

Almere, Almere-Buiten, Emmeloord, Lelystad, Schokland,

Bezoek ook de website:

Trouwen in Friesland

Volg ons op social media