Een klassieker als trouwauto

Het klinkt misschien een beetje oubollig als je voor een klassieke trouwauto kiest, maar voordat wij je meer gaan vertellen over dit soort trouwvervoer, gaan we de vooroordelen eerst maar eens wegpoetsen.

oldtimer_trouwautoTrouwen in een oldtimer

Jullie hebben er voor gekozen om te gaan trouwen in een oldtimer? Deze klassiekers zijn veel meer dan alleen een golden oldie die de meeste mensen in gedachten hebben bij het horen van het woord “Oldtimer”. Je kent uiteraard de prachtige klassiekers zoals: Citroën Traction, verschillende soorten Jaguars en niet te vergeten de Rolls-Royces. De Amerikaanse sleeën zijn nog altijd de meest geliefde oldtimer om in te trouwen. Maar tegenwoordig zijn de klassieke Kevers cabrio , het vintage Volkswagen busje of de Ford Mustang erg populair bij de aanstaande bruidsparen en horen ook vaak onder de noemer “Oldtimer trouwauto”

oldtimer_trouwvervoerEen vintage of bohemian thema bruiloft

Als jullie hebben gekozen voor een vintage-, bohemian-, barn of farm thema bruiloft, dan spelen de decoratie, feestlocatie (deze is vaak buiten) een hele grote rol. Een schitterende oldtimer past helemaal in dat plaatje. Zet die mooie trouwauto dus maar vast op jouw actielijst voor het trouwen. Zie je het al voor je? Een vintage Volkswagen busje met bijpasende decoratie en jullie vintage trouwkleding... Bij een vintage of bohemien thema-bruiloft is een vintage trouwauto oftewel een oldtimer een must. Je merkt waarschijnlijk al wel dat je hier een soort van spoedcursus trouwvervoer kiezen krijgt, maar het voordeel is dat je het allemaal wel weer kunt nalezen.

oldtimer_trouwvervoer_volkswagen

De trouwreportage en/of een trouwfilm

Als jullie hebben gekozen voor een oldtimer en een themabruiloft kan jullie trouwfotograaf opstellingen maken van de decoratie trouwauto etc, dit zorgt voor prachtige plaatjes. Dit zijn natuurlijk onvergetelijke beelden en mooie herinneringen aan jullie trouwdag. En dan denk je: Een oldtimer oubollig?? Zeker niet! Jullie hart zal dan ook nog menige keren sneller gaan kloppen bij het kijken van jullie trouwreportage en/of trouwfilm. De accessoires natuurlijke omgeving en die mooie oldtimer hebben gezorgd voor deze onvergetelijke beelden.

oldtimer_trouwvervoer_huwelijk

Maak er een unieke trouwdag van

Nu je dus al kijkt naar klassieke trouwauto's hebben wij nog meer interessante tips voor je. Wat dacht je van informatie over hoe je jullie trouwdag tot een unieke dag kunt maken? Kijk zelf maar >>

Leuke adresjes

All American Limousines

All American Limousines

al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in uniek trouwvervoer
Bruidshoeve Charlotte

Bruidshoeve Charlotte

de mooiste accessoires voor jouw bruiloft
BijzondereTrouwringen.nl

BijzondereTrouwringen.nl

mooie trouwringencollecties
Stalhouderij Hazeleger

Stalhouderij Hazeleger

prachtig trouwvervoer door heel Nederland
Vince! Herenmode

Vince! Herenmode

modieuze trouwpakken
Buitengewoon Tentsupply

Buitengewoon Tentsupply

voor speciale gelegenheden...
123 Trouwauto

123 Trouwauto

bij de dag van je dromen huur je het trouwvervoer van je dromen

Ook interessant

Trouwen met de handschoen

Trouwen met de handschoen

Hoe zoek je als man je trouwpak uit?

Hoe zoek je als man je trouwpak uit?

Handige tips

Handige tips

Een sweettable op je huwelijksdag

Een sweettable op je huwelijksdag

Etiquetteregels op de trouwdag

Etiquetteregels op de trouwdag

Je trouwdag uniek maken

Je trouwdag uniek maken

Veel gestelde vragen over Een klassieker als trouwauto

Als jullie je in een echte oldtimer trouwauto willen laten rijden op de trouwdag, dan moet je een auto kiezen die minimaal 40 jaar oud is. En dat gaat dan om het bouwjaar dat op het eerste kenteken van de oldtimer auto staat genoteerd.

Voor een vintage thema op jullie trouwdag kun je qua decoratie, trouwkaarten, trouwkleding, de trouwauto e.d. kiezen voor alles dat uit de 20'er jaren tot ongeveer de 60'er jaren komt. Voor de trouwauto kun je kiezen voor een echte oldtimer uit die jaren en voor decoratie, trouwkleding e.d. kun je het thema met de vintage look uit die jaren kiezen.

Welnee... er zijn ook te gekke hippe oldtimers. Denk maar eens aan een vette knal roze Cadillac of andere Amerikaanse slee. Of een klassiek vintage Volkswagen busje? Dat is zelfs 1 van de meest populaire trouwauto's van dit moment!
Trouwen in jouw woonplaats

Almere, Almere-Buiten, Emmeloord, Lelystad, Schokland,

Bezoek ook de website:

Trouwen in Friesland

Volg ons op social media