Een klassieker als trouwauto

Het klinkt gelijk een beetje oubollig als je voor een klassieke trouwauto kiest, maar voordat wij je meer gaan vertellen over dit soort trouwvervoer, gaan we de vooroordelen eerst maar eens wegpoetsen.

oldtimer_trouwautoTrouwen in een oldtimer

Jullie hebben er voor gekozen om te gaan trouwen in een oldtimer? Deze klassiekers zijn veel meer dan alleen een golden oldie die de meeste mensen in gedachten hebben bij het horen van het woord “Oldtimer”. Je kent uiteraard de prachtige klassiekers zoals: Citroën Traction, verschillende soorten  Jaguars en niet te vergeten de Rolls Royces. De  Amerikaanse sleeën zijn nog altijd de meest geliefde oldtimer om in te trouwen. Maar tegenwoordig zijn de klassieke cabrio kevers, het volkswagen busje of de Ford Mustang erg populair bij de aanstaande bruidsparen en horen ook onder de noemer “Oldtimer”

oldtimer_trouwvervoerEen vintage of bohemian thema bruiloft

Als jullie hebben gekozen voor een vintage-, bohemian-, barn of farm thema bruiloft, dan spelen de decoratie, feestlocatie (deze is vaak buiten) een hele grote rol. Een schitterende oldtimer past helemaal in dat plaatje. Zie je het al voor je? Een vintage volkswagen busje de vintage decoratie en jullie vintage trouwkleding……  Ja! Bij een vintage of bohemian thema bruiloft is een vintage trouwauto oftewel een oldtimer een must.

oldtimer_trouwvervoer_volkswagen

De trouwreportage en/of een trouwfilm

Als jullie hebben gekozen voor een oldtimer en een themabruiloft kan jullie trouwfotograaf opstellingen maken van de decoratie trouwauto etc, dit zorgt voor prachtige plaatjes. Dit zijn natuurlijk onvergetelijke beelden en mooie herinneringen aan jullie trouwdag. En dan denk je: Een oldtimer oubollig?? Zeker niet! Jullie hart zal dan ook nog menige keren sneller gaan kloppen bij het kijken van jullie trouwreportage en/of trouwfilm. De accessoires natuurlijke omgeving en die mooie oldtimer hebben gezorgd voor deze onvergetelijke beelden.

oldtimer_trouwvervoer_huwelijk

 

Leuke adresjes

All American Limousines

All American Limousines

al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in uniek trouwvervoer
123 Trouwauto

123 Trouwauto

mini cabrio huren met of zonder chauffeur
Wijnand Hazeleger

Wijnand Hazeleger

prachtig trouwvervoer door heel Nederland

Ook interessant

Je trouwdag uniek maken

Je trouwdag uniek maken

Hoe zoek je als man je trouwpak uit?

Hoe zoek je als man je trouwpak uit?
Trouwen in jouw woonplaats

Almere, Almere-Buiten, Emmeloord, Heerenveen, Lelystad, Schokland, Zeewolde,

Bezoek ook de website:

Trouwen in Friesland

Volg ons op social media